Product 7032 Americol Carshampoo:

Americol Carshampoo is een shampoo hoogconcentraat. Verschepen, transporteren en versturen van een can met grotendeels water is duur en daardoor oneconomisch.
Americol Carshampoo voor gebruik zodanig verdunnen zodat het gemakkelijk verwerkt kan worden door de doseerpompjes van wasstraat, wasbox of rollover. Aangezien het pure product qua prijs zeker niet meer bedraagt dan andere producten die niet geconcentreerd zijn is Americol Carshampoo veel goedkoper in gebruik dan welke ander shampoo dan ook, tot zelfs 4 keer zo voordelig! Bovendien kan Carshampoo toegepast worden als schuimproduct via de schuiminjector of schuimdoseerpomp, maar ook als borstelshampoo. Gemakkelijk voor u; slechts één product voor twee toepassingen en dat voor een fractie van de kosten in vergelijking met andere producten. Geadviseerd wordt een Dema of Dosatron voor de juiste en consequente mengverhouding.
Americol Carshampoo geeft een goede smering tussen borstels en auto en is toepasbaar in combinatie met iedere wax. Het product in PH neutraal en biologisch afbreekbaar.
Groene kleur, geen specifieke geur. Verpakt in handige 20 liter cans dus tilbaar volgens ARBO normen. Per L/KG € 2,95 excl. BTW.

Product 7032 Americol Shampoowax:

Shampoowax is een shampoo die is samengesteld met een geringe waxtoevoeging tijdens de blending. (zelf wax toevoegen aan shampoo is niet mogelijk) Shampoowax is hierdoor ideaal voor toepassing bij de handwas, in wasboxen of als product via de doseerpomp in de wasstraat in de laatste borstelsectie. In rollovers te gebruiken als borstelshampoo. Het latere droogresultaat wordt hierdoor gunstig beïnvloed. In een Amerikaanse Ryko rollover met slechts één doseerpomp en zonder droogoptie is Shampoowax een product dat zorgt voor reiniging en smering tussen borstels en auto en geeft tevens een waxeffect na afspoelen.
Als toevoeging in een wasstraat- voorwasafdeling is Shampoowax het beste product voor de waterton voor handborstels. De klant krijgt een heldere ruit en heeft een helder zicht bij het op de transportketting rijden. Heeft een prettige en enigszins sanitaire geur. Blauw-groene kleur.
Per L/KG € 3,33 excl. BTW.