Product 7052 Americol Wheel clean ACID:

Wheel clean ACID is een zure reiniger die zeer hardnekkige vervuiling oplost zoals autovelgen die vervuild zijn met remstof zelfs als dit ingevreten is door verwaarlozing. Ook voor wassen van zeer sterk vervuilde auto’s mits niet te sterk gedoseerd. Probeer altijd eerst uit op een klein deel dat niet direct in het zicht ligt.
Gebruik persoonlijke veiligheidsmaatregelen. Ideaal middel om kalk te verwijderen.
Per L/KG in 10 liter cans € 2,89 excl. BTW

Product 7038 Fra-Ber Polish B6:

Fra-Ber Nanopolish B6 is een product dat na opbrengen in gemasseerd moet worden door een borstelsectie die liefst geen water geeft. B 6 Polish is in feite “de poetsbeurt in de wasstraat.” Veel rollovers, maar ook wasstraten beschikken over een apart Polish - programma dat voldoet aan de criteria hiervoor genoemd. Aangezien Polish B6 op waterbasis is gefabriceerd bestaat geen kans op vette aanslag op vloeren, borstels of wasstraatcomponenten. Het resultaat is door zijn NANO basis een zeer diep glanzende auto die wekenlang vuilafstotend blijft met behoud van glans. Een zeer goed alternatief voor veel duurdere producten die populair zijn.
Per L/KG in 25 Liter cans € 7,95

Product 7053 Americol Truckwash HD:

Truckwash HD is een krachtige reiniger die met een schuimlans opgebracht kan worden en de zware vervuiling op trucks, van welke aard dan ook, eenvoudig losweekt. Door zijn kleefkracht en stabiele schuimkarakter werkt het product extra lang! Alleen voor deskundige gebruikers! Per L/KG € 1,95 Leverbaar in 20 liter can, maar ook in 1000 Liter container prijs € 1,90 excl. BTW.