Product 7031 Americol Amewash voorwasmiddel:

Amewash is een zeer effectief voorwasmiddel op alkalische basis. Door sterk te verdunnen een uitmuntend product als voorwasmiddel dat de Traffic – Road - Film (statische vervuiling) losweekt waarna het vuil met hogedruk of borstel eenvoudig verwijderd kan worden. Een vervuilde auto vooraf inspuiten met een Amewash -oplossing en daarna via een automatisch proces wassen in rollover of wasstraat geeft een gegarandeerd schoon resultaat. Als sterk concentraat (Amewash 75% ---Water 25%) zeer geschikt als velgenreiniger en reinigen van vette onderdelen of motorruimte. Amewash sterker verdunnen bij hitte en niet laten opdrogen. Bij wasstraatstoring altijd de auto afspoelen. Normale verdunning 1:30.
Verpakt in handige 20 liter cans dus tilbaar volgens ARBO normen. Per L/KG € 3,20 excl. BTW

Product 7017 Fra-Ber TurboWash S.E. voorwasmiddel:

TurboWash S.E. van Fra-Ber is een zeer effectief voorwasmiddel op alkalische basis en bestaat uit 2 componenten die zich mengen en actief worden bij uitschenken. TurboWash S.E. geldt als het beste product dat in Nederland te koop is. TurboWash S.E. is door en door getest in de eigen wasstraat van Washplan-Ned en heeft een beter resultaat bij een zuiniger gebruik in vergelijking met andere merken/producten. Onze eigen ervaring leert dat het product uiterst effectief werkt. Zelfs de vuilste, verwaarloosde auto, bv. een witte bestelbus wordt brandschoon na opspuiten door een vernevelaar. Kost slechts 7 cent per auto voorwas.
De besparing op voorwas arbeid is echter vele malen groter doordat na innevelen de auto direct schoon te wassen is met alleen hogedruk. Door sterk te verdunnen een uitmuntend product als voorwasmiddel dat de Traffic – Road - Film (statische vervuiling) losweekt waarna het vuil met hogedruk of borstel eenvoudig verwijderd kan worden. Een vervuilde auto vooraf inspuiten met een TurboWash S.E. -oplossing en daarna via een automatisch proces wassen in rollover of wasstraat geeft een gegarandeerd schoon resultaat. Als sterk concentraat (TurboWash S.E. 75% ---Water 25%) zeer geschikt als velgenreiniger en reinigen van vette onderdelen of motorruimte. TurboWash S.E. sterker verdunnen bij hitte en niet laten opdrogen. Bij wasstraatstoring altijd de auto afspoelen. Normale verdunning 1:30. Voordeel van SilverLine t.o.v. Amewash is dat de kleefkracht groter is en het product daardoor langer effectief blijft op de auto bij in het bijzonder de zijkanten en wielen. TurboWash S.E. heeft een natuurlijke maar zeer prettige geur. TurboWash S.E. wordt geleverd in 25 liter cans. Goedkoper bij bestelling van 5 (korting 0,10 /L) of 10 cans of meer (korting 0,20 /L) per bestelling.
Per L/KG € 3,50 excl. BTW