De ESA WOEFWASH is de ideale oplossing voor het wassen van honden in plaats van in de eigen badkamer. De WOEFWASH is inzetbaar in combinatie met carwash, winkels in dierenbenodigdheden, campings, hondentrimsalons, winkelcentra en bijvoorbeeld tankstations binnen de bebouwde kom.

Hoe het werkt:

De ESA WOEFWASH is een RVS was/douchebak op ideale werkhoogte in te stellen (anti-wiebel) en voorzien van een oploopplank met antislip. De ESA WOEFWASH heeft voldoende afmeting om ook een grote bouvier te behandelen. Op de bodem is antislipmateriaal aangebracht. De wasbak heeft een afvoer. Het is de bedoeling dat de hondenbezitter zelf zijn/haar hond behandelt in de ESA WOEFWASH. Aan de linkerzijde bevindt zich een display voor bedieningsaanwijzingen, Piëzo tiptoetsen voor de diverse programma’s en een muntinworp. Aan de achterzijde is de ESA WOEFWASH uitgerust met een spatplaat met afbeelding. Verder is de techniek ingebouwd, is er een speciale douche, een warmeluchtföhn en zuiger aanwezig om losse haren weg te zuigen. Aansluiten op elektra en afvoer en direct gereed voor gebruik. Wij adviseren een plastic schort en handschoenen voor gebruik door klanten op te hangen.

Werkwijze:

  • Hond in de bak leiden via de loopplank of tillen. Vastbinden aan de haak in de bak. Geld inwerpen en programma’s afwerken:
  • Wassen met water waaraan gedoseerd speciale hondenshampoo is toegevoegd
  • Afspoelen met warm water
  • Anti-vlo- en anti-teek-programma. Water met dosering honden anti-vlo en -teek
  • Conditioner aanbrengen. Water met dosering hondenvachtconditioner
  • Vacht drogen, lossen haren wegzuigen en hond uit wasbak nemen
  • Desinfecteerfunctie en gereed voor volgende hond
  • Gemiddelde besteding kleine hond € 6,00, grote hond € 9,00

Techniek:

De ESA WOEFWASH is uitgerust met een kleine PLC die de programma’s en programmaduur bestuurt. Een waterpomp zorgt voor de juiste druk en opbrengst op de douche bij afspoelen en in de overige programma’s. Doseerpompen zijn instelbaar en geven steeds de juiste dosering van ieder product en injecteert het product toe aan het warme water. De ESA WOEFWASH produceert geen warm water maar heeft een mengventiel voor mengverhouding warm en koud leidingwater. Warm water dient dus aanwezig te zijn of te worden aangelegd (bv. Geiser).
Verder benodigd Elektra 16 Amp. 230 V. en een vuilwaterafvoer.

Producten:

De hier genoemde producten zijn afkomstig van de groothandel in dierbenodigdheden en speciaal afgestemd voor de toepassing op honden.

Munten:

Het is mogelijk om Euromunten (0,50, 1,00 en 2,00 in te werpen, maar er kan ook worden gekozen voor een tweetal penningen voor een kleine en grote hond. De werkbare tijd is zeer ruim instelbaar.

Prijs:

Washplan-Ned levert de ESA WOEFWASH op uw adres en aangesloten op uw hiervoor genoemde voorzieningen voor een bedrag van € 9.895,00 excl. BTW

Exploitatie:

Gemiddelde besteding € 8,00 incl. BTW is exclusief: € 6,72
Gebruikskosten grondstoffen en energie: € 0,75
Brutowinst: € 5,97

Bij een jaarlijkse omzet van 1500 wassingen is de brutowinst: € 8.955,00
Af voor rente en afschrijving gedurende 10 jaar: € 990,00 -/-
Nettowinst: € 7.965,00

Zien?

Zie op Youtube: Yoki in de Woefwas.
Te zien bij Jemie Gulf Tankstation, Harderwijkerweg 261, 8077 RK Hulshorst, tussen Nunspeet en Hierden/ Harderwijk.